Deze vertaling is voor het gemak beschikbaar gesteld. De Engelse en Turkse tekst van dit document zijn bindend: English · Türkçe
Je kunt verzoeken om verwijdering van het account dat je hebt aangemaakt of van je persoonsgegevens in de games, applicaties en digitale diensten van Ntroy Development Studios.
1. Welke gegevens kun je laten verwijderen?
Je kunt verzoeken om verwijdering van de volgende gegevens:
- Gebruikersaccount
- Profielgegevens
- Contactgegevens
- Accountgegevens in de game
- Koppelingsgegevens van social login (bijvoorbeeld je Facebook-gebruikers-ID)
- Supportverzoeken
- Marketingtoestemmingen
- Persoonsgegevens met betrekking tot het gebruik van de app
- Gegevens over advertentiemeting en analyses
Sommige gegevens worden bewaard gedurende de in paragraaf 6 genoemde termijnen om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, betalingsgegevens bij te houden, de veiligheid te waarborgen, geschillen op te lossen en de integriteit van de game te behouden.
2. Hoe dien je een verzoek tot verwijdering van gegevens in?
Je kunt je verzoek op een van de volgende manieren indienen:
E-mail: [email protected]
Onderwerp: Verzoek tot verwijdering van gegevens
Vermeld in je bericht de volgende informatie:
- Volledige naam
- Geregistreerd e-mailadres
- Gebruikersnaam of speler-ID
- Naam van het betreffende product of de game
- Soort gegevens die je verwijderd wilt hebben
- Omschrijving van je verzoek
3. Verwijdering in de app
Als de betreffende app een functie voor accountverwijdering heeft, kun je je account via dit menu verwijderen:
De optie "Account verwijderen" in het instellingenscherm van de app (het exacte menupad kan per product verschillen).
Deze optie is in sommige producten mogelijk nog niet beschikbaar. Is die niet beschikbaar, dan kun je je verzoek per e-mail indienen.
In Basketball Mates gebruik je Instellingen → Account verwijderen. Wanneer je je account in de app verwijdert, wordt je account gesloten: je wordt uitgelogd en kunt er niet meer op inloggen. Je gegevens voor advertentiemeting worden gewist; als er geen ander actief gameprofiel meer aan je login is gekoppeld, wordt ook het contact-e-mailadres gewist dat we van je loginprovider (Facebook, Google of Apple) hebben ontvangen, en als je Inloggen met Apple hebt gebruikt, vragen we Apple om de autorisatie voor Inloggen met Apple die je aan de app hebt gegeven in te trekken. Het gesloten accountrecord zelf wordt niet gewist: omdat wedstrijdgeschiedenis, teams, competities en de in-game economie gekoppeld zijn aan gegevens van andere spelers, worden je speelgegevens, in-game bijnaam en login-identificatie bewaard om de integriteit van de game te behouden, gedurende de in paragraaf 6 genoemde termijnen. Details vind je in paragraaf 7.1 van ons Privacybeleid.
4. Als je hebt ingelogd met Facebook
De gegevens die we via Facebook Login verkrijgen — je Facebook-gebruikers-ID, naam, profielfoto en je e-mailadres als je dat hebt opgegeven — worden samen met je gameaccount opgeslagen.
4.1 De Facebook-koppeling verwijderen
Op Facebook kun je onze app verwijderen via Instellingen > Apps en websites. Daarmee kun je niet meer met Facebook inloggen, maar je gameaccount of je gamegegevens worden hiermee niet verwijderd.
4.2 Je gegevens verwijderen
Om je account te verwijderen, volg je de stap voor accountverwijdering in de app of gebruik je de e-mailroute die in paragraaf 2 hierboven wordt beschreven. Wanneer het account in de app wordt verwijderd, wordt het via Facebook verkregen e-mailadres gewist als er geen ander actief gameprofiel meer aan je account is gekoppeld; je Facebook-gebruikers-ID blijft echter deel uitmaken van het gesloten gameaccount zolang de gamedienst wordt geëxploiteerd. Je kunt daarnaast per e-mail verzoeken om verwijdering van andere via Facebook verkregen gegevens; je verzoek wordt beoordeeld in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.
5. Verwerkingstijd
Verzoeken worden beoordeeld en afgehandeld binnen de termijn die door de toepasselijke wetgeving is bepaald, nadat de identiteitsverificatie is voltooid.
6. Gegevens die mogelijk niet kunnen worden verwijderd
De volgende gegevens kunnen na verwijdering van je account worden bewaard:
- Betalings-, aankoop- en factuurgegevens — zolang als vereist door de toepasselijke fiscale en handelswetgeving, tot 10 jaar
- Gegevens in het kader van wettelijke verplichtingen — zolang de toepasselijke wet dit vereist
- Gegevens voor beveiliging, anti-cheat en fraudepreventie (inclusief IP-logs) — 2 jaar
- Informatie die nodig is voor geschillenbeslechting — zolang als nodig is om het geschil op te lossen
- Geanonimiseerde statistische gegevens
- Speelgegevens (wedstrijdgeschiedenis, teams, competities, in-game economie) en je in-game bijnaam en avatar — zolang de gamedienst wordt geëxploiteerd, omdat gegevens van andere spelers hiernaar verwijzen
- De aan het gesloten account gekoppelde login-identificatie (je Apple-, Google- of Facebook-gebruikers-ID) — zolang de gamedienst wordt geëxploiteerd, als onderdeel van het gesloten accountrecord